Nieuwe onderneming

Het wordt tijd om wat meer van ons te laten zien, want wat zijn wij met gave dingen bezig! Één van die dingen is het ontwikkelen van de huisstijl voor een nieuwe onderneming van een ervaren ondernemer. Daarnaast zijn we bezig met de afronding van een passende website én om het helemaal af te maken hebben we een ontwerp gemaakt voor het vernieuwen van het huidige kantoor.

In dit geval sluit de nieuwe onderneming aan bij de huidige onderneming van onze klant. Daarom hebben we ervoor gekozen de huisstijl hierop aan te passen. Het resultaat is verrassend en herkenbaar tegelijk!

Het is zo fijn om iemand blij te kunnen maken met een ontwerp en product wat aansluit bij de wensen van de klant, maar ook bij de klant zelf. Een nieuwe onderneming starten is spannend, maar lang niet zo eng wanneer je volledig achter je merk en de uitstraling daarvan kan staan!

Ben je benieuwd waar we het nu eigenlijk over hebben? Tja, dat is nog even een geheim, maar bovenstaande sneak preview van kleurgebruik kunnen we wel geven 🙂

Binnenkort meer over dit project!