Omgeving

Maak van je merk een beleving

Maak van je merk een beleving

Merken worden niet enkel gezien, ze worden steeds meer beleefd. Naast digitale aanwezigheid communiceren bedrijven immers ook nog steeds in de fysieke wereld. Bij Studio 89 ontwikkelen we producten die de digitale en de fysieke wereld naadloos op elkaar laten aansluiten. Naast standaard communicatiemiddelen als displays en bewegwijzering kijken we verder en ontwikkelen we ook interieuren die merken in staat stellen om de totale beleving te communiceren in elke ruimte, van ontvangsthal tot compleet winkelinterieur.

De meerwaarde van omgeving

Stel: je krijgt iemand op bezoek in je eigen huis. Waar let je op? Wat vind je belangrijk? Hoe word je zelf graag ontvangen? De antwoorden op deze vragen zijn minstens zo belangrijk wanneer het gaat om een werkruimte waar je klanten ontvangt. Dat kan een winkel zijn, maar ook een praktijkruimte of een kantoor. De ontvangst doet er toe. Een goede omgeving maakt dat mensen zich op hun gemak voelen en zich open kunnen stellen. Het geeft ze een welkom gevoel.

Our Services pic 1
Our Services pic 2

De juiste sfeer

Wat je als bedrijf wil uitstralen in je online en offline communicatie, kun je ook goed laten terugkomen in de inrichting van je winkel- of werkruimte. Daarbij kun je in eerste instantie heel praktisch gebruik maken van de kleuren en vormen uit je huisstijl. Maar de juiste sfeer is minstens zo belangrijk. En daar komt heel wat bij kijken! Van het uitkiezen van een geschikte vloer tot het kiezen van de koffiekopjes, ieder detail telt. Studio 89 helpt je graag bij het inrichten van een omgeving die past bij de visie van jouw bedrijf. Laat kleur en stijl jouw verhaal versterken en creƫer een omgeving die het juiste verhaal vertelt.

Ben je er klaar voor?

Laten we samen aan de slag gaan met de restyling van jouw omgeving.

CTA Home page New