Wat we doen

En waar we goed in zijn

Studio 89 ontwikkelt

Heldere en aangename communicatie

De eindeloze mogelijkheden op het gebied van communicatie zijn soms overweldigend. Door de juiste communicatiemiddelen effectief in te zetten groeit je bedrijf en bouw je langdurige relaties met je doelgroep. Van strategie tot drukwerk en van digitale media tot de identiteit van je bedrijf; Studio 89 groeit graag met je mee.

Strategie

Strategie

Een goede strategie is de basis van een succesvol bedrijf. Het zorgt ervoor dat jouw dromen en doelen worden omgezet in een plan.

Identiteit

Identiteit

Wat je laat zien in je communicatie, laat ook zien wie je bent als bedrijf. Dat is de identiteit van jouw onderneming.

Digitaal

Digitale media

De mogelijkheden in de digitale wereld zijn eindeloos. Wij helpen je kiezen welke digitale media het beste past bij jouw bedrijf.

Fysiek

Fysieke media

Door je bedrijf op zoveel mogelijk momenten en manieren onder de aandacht te brengen, blijf je in hun gedachten en versterk je de band.

Omgeving

Omgeving

Je bedrijf wordt gezien en beleefd. Naast digitale aanwezigheid communiceren bedrijven ook nog steeds in de fysieke wereld.

Ons proces

Ons proces verzamelt bestaande programma’s en initiatieven, doelen, doelgroepen,
wensen en verwachtingen in een  interactieve ontmoeting.

We werken samen door in georganiseerde sessies een beter begrip te krijgen van jouw bedrijf.
Dit zorgt voor een betere start en leid tot meer begrip tijdens de hele samenwerking.

Samen, door een gestroomlijnd proces, werken we aan praktische adviezen die
klaar zijn om uitgerold te worden binnen jouw organisatie.

Ontdekken

Wat zijn de behoeften en pijnpunten van de organisatie? We krijgen inzicht, bepalen een strategie en doelen zodat we het doel duidelijk voor ogen hebben.

Uiterlijk, geluid en acties

Hoe communiceert je bedrijf? En hoe identificeert de organisatie zich? De antwoorden op deze vragen geven een goed beeld van hoe we de doelen kunnen bereiken.

Toepassen

Op de vlakken waar jouw organisatie in contact staat met de doelgroepen gaan we aan de slag om jouw organisatie beter te presenteren.

Our Services pic 1
Our Services pic 2

Deze horen we vaak

Veelgestelde vragen

Focus op de sociale netwerken waar je doelgroepen ook aanwezig zijn. Zo zorg je er voor dat je aanwezig bent waar je doelgroep dat ook is.

Weten op welke sociale netwerken je doelgroepen aanwezig zijn? Laten we dat ontdekken.

Onze ervaring is dat een goede voorbereiding het halve werk is. Concentreer je eerst op je eigen strategie en identiteit.

Daarna ga je aan de gang met je digitale en fysieke media. Heb je een kantoor of plek waar je kanten ontvangt? Bekijk dan ook de omgeving waarin je dat doet.

Wij zijn jouw partner wanneer het gaat om het bereiken van doelgroepen. Een vast aanspreekpunt voor alles wat over communicatie gaat.

samen groeien

Dat is waar wij het voor doen. En het werkt

CTA Our Services